Dubbelutställning i Tvååker samt vattendirigeringskurs i Moheda

2012-07-15 11:30

Fredag-lördag 6-7/7 var det dubbelutställning i Tvååker. Vi åkte ner A-C och jag redan på torsdagen med husvagnen. Vi skulle ställa den hos Pia och Anders Larsson i Grimeton. Inga-Lill jobbade sista arbetsdagen innan semestern på fredagen, så hon kom ner på fredag kväll.

Fredagsutställningen gick väl sådär. Freja fick exellent men blev oplacerad i jaktklassen. Betty fick också exellent samt blev också oplacerad i öppenklassen.

På lördagen fick Freja exellent och blev fyra med ck i jaktklassen. Blev sedan oplacerad i bästa tikklassen. Betty fick denna dagen Very Good av domaren och blev oplacerad i öppenklassen.

På söndagen åkte jag och Freja vidare ner till Moheda för att gå vattendirigeringskurs för Janne Wiberg. Inga-Lill och A-C åkte hem med Kajsa och Betty. Det var en fantastiskt lärorik kurs där jag lärde mig att alldrig ge upp. Freja simmade långa sträckor flera gånger till slut. Hon tog mina tecken på vattnet, något hon knappt gör på landdirigeringar. Jag fick många verkyg att använda framöver i all dirigeringsträning.