Om Familjen Larsson

Vi bor i Öjersjö i en villa strax utanför Göteborg. Nära till bad, naturen och nöjen i stan. Fam Larsson består av Tore, Inga-Lill vår dotter Ann-Charlotte samt våra 3 hundar Kajsa, Betty och Freja.

 

Tore, 50-talist, jobbar som biträdande servicechef på Electrolux Service i Göteborg. Är uppvuxen med hundar. Första hunden var en korsning mellan dvärgpudel och dvärgpinscher. Därefter kom dvärgtaxen ”Daisy” 1971. Mina stora intressen förutom familjen och hundarna är fotboll, jag är lagledare för Jonsereds IF:s A-lag i div 2. Dessutom är jag ett stort fan av Frölunda Indians. Har haft samma plats i Scandinavium sedan 1987. Det är Inga-Lill och Ann-Charlotte som med mitt goda minne nu har skaffat två nya hundar. Golden Retrievern ”Kajsa” och Flatcoated Retrievern ”Betty”. Nu har även jag "åkt dit". Jag har blivit fodervärd för Flatcoated retrievern "Freja".

 

Inga-Lill, 60-talist, jobbar på Oriola AB på IM. Jag är mer eller mindre uppvuxen med olika djur. Mina föräldrar hade en Collie ”Kay” när jag föddes och sen fick jag en katt som fick ungar. Min första hund fick jag när jag var 13 år en Shetland Sheepdog ”Lottie” som blev 12 år. Samtidigt hade jag en massa undulater. När jag flyttade ihop med Tore -84 så skaffade vi vår första Golden retriever ”Pia” och 2000 fick vi ”Mimmi” som allt för tidigt gick bort vid 8 år. Mina intressen förutom hundar är musik, film, en bra bok samt familjen. Med Kajsa skall jag testa på lite olika som utställning och se hur hon utvecklas på kurserna som jag kommer att gå på. Idag använder hon mycket sin näsa så det kanske blir sök och sen även lydnad. Mer om detta kommer ni att få läsa under Kajsas sida.

 

Ann-Charlotte, 80-talist, är just nu handledare på McDonald's Avenyn. Ska söka till utbildningar till våren för att tillslut starta ett eget Hunddagis.

←---tillbaka